Sådan isolerer du loftet på den billigste måde

Isoler dit loft, så du kan spare penge på din varmeregning. Det er ikke særlig svært, og det behøver heller ikke at være dyrt. Få gode råd til, hvordan du isolerer loftet på den billigste måde.

Hvordan isolerer du loftet?

Der er to måder, du kan isolere loftet på. Du kan enten isolere loftet indefra eller udefra. Udefra er det lidt dyrere, men det er også den bedste måde at isolere loftet på. Hvis du vælger at isolere loftet indefra, så skal du først og fremmest finde ud af, hvor meget isolering du har brug for.

Hvor meget isolering har du brug for?

Det er forskelligt fra hus til hus, hvor meget isolering du har brug for. Det kommer blandt andet an på, hvilket materiale huset er bygget af, og hvor gammelt huset er. Derfor er det en god idé at få en isolatør til at komme og kigge på dit hus, før du bestemmer dig for, hvor meget isolering du skal have.

Hvad koster isolering af loftet?

Pris på isolering af loft kommer an på, hvor meget isolering du har brug for, og hvilken type isolering du vælger. Isolering af loftet koster typisk mellem 50.000-100.000 kroner.

Hvornår bør du isolere loftet?               

Det er bedst at isolere loftet, når det er varmt udenfor. På den måde kan du undgå, at der kommer kondens på loftet, og at isoleringen bliver ødelagt.