Derfor skal du købe en cariwell ammebh

Hvis du er gravid eller allerede har født og skal til at amme, så er en cariwell ammebh lige noget for dig. En cariwell ammebh er nemlig skabt til gravide og dem der ammer, og med det formål at gøre livet nemmere. Det kan du se mere om her på siden, hvor du også får viden om, hvor du finder et stort og godt udvalg af ammevenligt tøj.

 

En cariwell ammebh er fremstillet i fleksible og elastiske materialer, der vil sikre at bh’en kan udvide sig i takt med brysterne. Under graviditet og når mælkekirtlerne producerer mælk, vil brysterne nemlig vokse meget, hvilket stiller krav til bh’en om, at den kan give sig.

 

Kan bh’en ikke udvide sig tilstrækkeligt, vil det føre til ubehag og irritation, ligesom at det kan skade mælkekirtlerne, hvis bh’en sidder for stramt. Alle disse problemstillinger kan man undgå med en cariwell ammebh, der som sagt er fremstillet og designet i fleksible og elastiske materialer, der gør at bh’en udvider sig i størrelsen i takt med brysterne.

 

Der er også meget andet ammevenligt tøj, som med fordel kan bruges i kombination med en cariwell ammebh. Det gælder alt lige fra bluser, kjoler, bukser og meget andet. Sørg derfor for at se nærmere på andet ammevenligt tøj, når du går på markedet for at købe en cariwell ammebh. Gå til https://mamamilla.dk/collections/carriwell og se et stort udvalg af ammevenligt tøj, og få det ammevenlige tøj som du står og har brug for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *